Összehasonlítás
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Hírlevél

Rendelj bármit, MINDEN megrendelt termékeket kivétel nélkül házhoz szállítunk.

Nem kell magyarázkodnod, nem kell semmit megindokolnod. 
Ha nem tetszik a termék, vagy nem tudod használni, külld vissza, és kérdés nélkül visszafizetjük a pénzed.

Kövess minket a Facebookon

Íjászbarát blogbejegyzések

Elérkezett az őszi-téli hideg, nyirkos fagyos időszak.


Ilyenkor egyes íjászok a falra akasztják kedvencüket, míg másokat a hideg sem tántorít el a rendszeres gyakorlástól. Szerencsére nem szűnnek meg a versenyek sem, habár ritkábban, de azért mindig adódik lehetőség a megpróbáltatásra.

Viszont a napok egyre rövidülnek, az esték hosszabbak, és ez ideális alkalom az íjászeszközök és kiegészítők ellenőrzésére, szervizelésére, javítására.


Mit ajánlatos átnézni és ellenőrizni?

 

Habár az íjászat hála Istennek nincs olyan komoly előírásokkal korlátozva, mint a lőfegyverek használata, nem szabad elfelejteni, hogy veszélyes fegyvereket használunk, és elkerülhetetlen néhány fontos szabály maradéktalan betartása. Ezekből szedtem össze néhányat.

 

2017.11.27 08:44

Ha aktívan íjászkodsz, előbb utóbb eljön az idő, amikor alapvető íjbeállításokért, kisebb javítások miatt nem futhatsz egy szaküzletbe.

Amit én legelőször megtanultam, az a középbandázs cseréje volt. Sok videót megnéztem a neten, de a leghasznosabb mégis ez volt, amit most megosztok.

Íjászsuli, Kiss István íjász edzőtől. Az alábbiakban egy nagyon jó 8 részes videósorozatban ismerkedhettek meg a reflex íj és íjászat rejtelmeivel. Jó szórakozást kívánunk.

Ha most kezdesz íjászkodni, lényeges kérdés, milyen íjat, milyen stílust válassz. Ez a kis írás ebben próbál rövid áttekintést és segítséget nyújtani a teljesség igénye nélkül.

Szomorú, de nagyon tanulságos történetnek voltam szem- és fültanúja a múlt hétvégén megrendezett Szlovák országos 3D bajnokságon.

Egy olyan sporttársunnkal történt meg az eset, aki hosszú évekig legyőzhetetlen volt vadrefi kategóriában.

Mondhatnánk ahány vessző, annyi toll. Rengeteg gyártó kínál sokféle anyagból nyílvessző tollazást.

De melyiket válaszd?

Webáruház készítés