Összehasonlítás
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Hírlevél

Rendelj bármit, MINDEN megrendelt termékeket kivétel nélkül házhoz szállítunk.

Nem kell magyarázkodnod, nem kell semmit megindokolnod. 
Ha nem tetszik a termék, vagy nem tudod használni, külld vissza, és kérdés nélkül visszafizetjük a pénzed.

Kövess minket a Facebookon

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek

Ezek az Általános szerződési feltételek az IJASZBARAT.HU (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit tartalmazza az alábbiak szerint:

 

Az IJASZBARAT.HU webáruház a szlovákiai székhelyű lukasip.sk webáruház magyar nyelvű verziója.

Üzemeltető:

DANDY spol. s r.o., IČO: 46 888 349, székhely M.R.Štefánika 65/2, 927 01 Šaľa.

A webáruház a szlovákiai és EU nemzetközi jogi szabályozás szerint működik. 

 

A Webáruház címe:

www.ijaszbarat.hu

A webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai:
Cégnév:     
DANDY spol. s r.o.
Székhely címe:
M.R.Štefánika 65/2, Sala, 92701, Szlovákia
Cégjegyzékszám:
46888349
Nyilvántartást vezető cégbíróság:
Okresny sud Trnava
Bankszámlaszám:
11740030-21423509 OTP bank Nyrt.

IBAN: HU92117400302142350900000000
SWIFT: OTPVHUHB 


Ügyfélszolgálat/Áruház adatai:
Cím:
www.ijaszbarat.hu/shop_contact.php
Telefon: +421 903 775 630
Dusan Horváth: +421903455630

E-mail: uzlet@ijaszbarat.hu

Az általános szerződési feltételek elfogadása
1. A regisztráció illetve vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és a Webáruház felhasználója között.
2. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webáruház szolgáltatásait. Nem regisztrálhat és nem küldhet megrendelést sem.

 

Az adásvételi szerződés létrejötte:
1. Ha a felhasználó megrendelést küld a Webáruház oldalain, és a szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.)
2. A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.
3. A szerződés magyar nyelven jön létre, a Webáruház elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára a Webáruházba történő bejelentkezés után hozzáférhető. Annak tartalmát elolvashatja, mentheti vagy kinyomtathatja.

A termék lényeges tulajdonságai
A termék lényeges tulajdonságait a felhasználók megtekinthetik a termékek bemutató oldalain.

Árak
A Webáruházban közzétett árak ÁFÁ-val növelt aktuális bruttó árak. Az ön megrendelésekor a megrendelés pillanatában  megjelenített ár a mérvadó.  

 

Megrendelés

A vásárló a vásárlás pillanatában feltüntetett áron kapja meg a rendelt árut. Speciális igény esetén, vagy egyedileg, rendelésre készített termék esetén a szolgáltató telefonon / emailben előre egyezteti a vételárat és a teljesítés időpontját. Egyedi áru, vagy a vevő kifelyezett kérése szerint átalakított áru esetén a szolgáltató a vásárló 30% előleget fizet, amenyiben a felek nem egyeznek meg másképp

 

Megrendeléseket a következő módon fogadunk:

-    webüzleten keresztüli megrendelés a www.ijaszbarat.hu weboldalon

-    emailben az uzlet@ijaszbarat.hu email címen

-    személyesen a  „LUK a ŠÍP“  íjász szaküzletünkben a Trnovec nad Váhom 1040 címen

-    telefonon a  +421 903 455 630 telefonszámon

A szolgáltató legkésőb két munkanapon belül visszaigazolja a megrendelést.

 

 

Lehetséges fizetési módok:

 1. Személyesen, készpénzben az áru átvételével egyidejűleg (Csak a székhelyünkön lehetséges)
 2. Banki átutalás (előre utalás)
 3. Bankkártyás fizetés OTP bank
 • Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által.
  Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán.
  Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

   
  4. Bankkártyás fizetés BARION -nal
 • A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

 

Kiszállítás, személyes átvétel
1. A szállítási határidők a termékek bemutató oldalain olvashatók. Külföldi szállítás esetén 3-4 napos szállítási idővel kell számítani a raktáron lévő termékek esetében. Amenyiben a megrendelt áru nincs raktáron, az üzemeltető köteles 24 órán belül informálni a vásárlót a várható szállítási időpontról. Minden megrendelt terméket az EU határain belül az érvényes jogszabályok szerint házhoz tudunk szállítani.
2. A termékek kiszállítását a szolgáltató a vásárlóval egyeztetett időpontban végzi.
3. A vásárló köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült , vagy hiányos csomag esetén kérjük a csomagot fényképezze le, és azonnal jelezze a szolgáltatónak az uzlet@ijaszbarat.hu email címen, vagy telefonon a +421 903 455 630 telefonszámon.

4. Személyes átvétel esetén a terméket csak személyesen a megrendelő - vásárló veheti át.


 

Elállási/Felmondási jog

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a Webáruházban kötött szerződéstől.

Az elállási/felmondási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: DANDY spol. s r.o.,  M.R.Štefánika 65/2, Sala, 92701, Szlovákia, uzlet@ijaszbarat.hu. Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is.

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

Az elállás/felmondás joghatásai

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, a DANDY spol. s r.o. a kifizetett teljes vételárat (teljes megrendeléstől való elállás esetén beleértve a Termék kiszállításának alapköltségét) bankszámlaszám és számlatulajdonos nevének megadását követően banki átutalással téríti meg legkésőbb az elállást (elállási nyilatkozat DANDY s.r.o. számára való megérkezését, hozzáférhetővé válását) követő 30 (harminc) napon belül. Elállás esetén a DANDY s.r.o. a vételárat visszatartja addig, ameddig Ön a terméket vissza nem szolgáltatta, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte; a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. Részleges elállás esetén kizárólag az adott Termék vételára kerül visszautalásra.

Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül postai úton vagy futárszolgálattal visszaküldeni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.

 

Az elállás/felmondás nem lehetséges:

 

I) Azon termékeknél, amiknek az ára a nemzetközi valutapiac ingadozása miatt jelentősen változik az eladó akaratán kívül

II) Azon áru esetén, amely speciálisan a vásárló kérésére és igényei szerint lett egyedileg elkészítve és a megrendelés idején nem volt raktáron.

III) fogysztási termék esetén (például. ideg, nyílvessző, ragasztó) és egyéb áru, amely használat során elhasználódik, értékét veszti és ezáltal nem lehetséges eredeti állapotába visszaállítani.

 

Amenyiben a felmondási joga a fentiek értelmében  érvénytelennek minősül, a felmondását nem tudjuk elfogadni, és a terméket visszaküldjük a vásárló címére. Ebben az esetben a szolgáltató plusz költséget számolhat fel az újonnan felmerülő költségek térítésére.

 

Elállási/Felmondási nyilatkozatminta

A Vásárló a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján jogosult az áru átvételét követő 14 napon belül indokolás nélkül elállni a vásárlástól.


(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)
Címzett: DANDY spol. s r.o.,  M.R.Štefánika 65/2, Sala, 92701, Szlovákia

e-mail: uzlet@ijaszbarat.hu


Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi
termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:

…...........................................................................................................................................................


Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja: …....................................................................................


A fogyasztó(k) neve:..............................................................................................................................

A fogyasztó(k) címe:.............................................................................................................................

 

…....................................................

A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)


Kelt............................................................................................................................

 

 

 

Adatvédelmi nyilatkozat

A DANDY s.r.o. (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.
Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait.

 

Nyitvatartás

Áruház és íjászközpont (fedett lőtér) Trnovec nad Váhom 1040, 925 71.

Hétfő:        9:00 - 17:00

Kedd:        9.00 – 17.00

Szerda:     9:00 - 17:00

Csütörtök:  9:00 - 17:00

Péntek:      9:00 - 17:00

Szombat:  ZÁRVA

Vasárnap: ZÁRVA

 

 

Személyes tanácsadást és szervizt telefonos egyeztetés után vállalunk. Megegyezés után nyitvatartási időn kívül is tudjuk fogadni az érdeklődőket.

A webáruházunkban napi 24 órában a hét minden napján lehet rendelni.

 

 

Garancia és reklamáció

A webüzletben megrendelt termékekre a standard garancia érvényes, ugynőgy mint az üzletünkben személyesen megrendelt árunál. A garancia az áru átvételének pillanatától számítódik. A garanciális feltételek az érvényben lévő Szlovák törvények szerint , illetve a garanciális levélben foglaltak szerint érvényes.

 

A reklamáció a Szlovák polgári törvénykönyv és a fogysztóvédelmi szabályzat szabályai szerint érvényesek. Amennyiben a termék helyrehozhatatlan hibától szenved a terméket egy ugyan olyan hibátlan termékre cseréljük, illetve, ha ez nem lehetséges a teljes vételárat visszafizetjük.

Egyéb garanciális hibák javítási határideje maximálisan 30 nap.

 

Kelt Vágsellye, 1.10.2012

 

Ing. Dušan Horváth ügyvezető, DANDY spol. s r.o.

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi nyilatkozat

A DANDY s.r.o. (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.


Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait.

 

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: regisztrált felhasználók

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:

1/ A megrendelt áru kézbesítése címén:

- GLS General logistics systems Slovakia s.r.o., Lieskovská cesta 13, 962 21 Lieskovec.

- Slovenská pošta, a.s., Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím

 

2/  E-mail marketing és egyéb marketing tevékenységek, a webáruház adminisztrációja, fordítás

- InfoMarketing, s.r.o., Zeleznicna 1118, 925 82 Tesedikovo - Marketing munkatárs
  A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott adatok
 

3/  A könyvelési munkák elvégzése okán
- Helena Ivánová, P.Pázmaňa 49/3, 927 01 Šaľa
A megrendelés teljesítéséhez szükséges, a számlán feltüntetett adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), számlázási és kiszállítási cím

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követően a törvény általt előírt időtartamig (10 év) archiválásra kerülnek.

 

A direkt marketing (DM) részére személyes hozzájárulás alapján megadott adatokat ezen hozzájárulás megvonásáig (hírlevél leiratkozásig) tároljuk. A leiratkozás bármikjor, egykattintásos alapon lehetséges.

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél
- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
- személyes adatainak helyesbítését,
- személyes adatainak törlését vagy zárolását.

A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait.

Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

 

Cookie-k használata

A jelen Oldal, az e-mail üzenetek, az online szolgáltatások, a reklámok és az interaktív alkalmazások szolgáltatásaink optimalizálása céljából „cookie”-kat használhatnak.

 

Mi az a „cookie”?

A „cookie” általában egy betűkből és számokból álló kis file, amit a web szerverünk az Ön számítógépének merevlemezén található böngésző cookie file-jába küld. Ez lehetővé teszi például, hogy a weboldalunk felismerje a felhasználó által használt végberendezést, amikor a web szerver és a böngésző közötti kapcsolat létrejön. A cookie fő célja, hogy lehetővé tegye web szerverünk számára, hogy a felhasználó számára egyediesített weboldalakat tegyen elérhetővé, melyek a felhasználói élményt az ijaszbarat.hu weboldalának használata során személyesebbé teszik, és a felhasználó egyéni szükségleteit jobban tükrözik.

 

Harmadik fél cookie-k

Az ijaszbarat.hu webáruház harmadik fél hirdetők szolgáltatásait veheti igénybe hirdetések küldése és marketing kommunikációnk optimalizálása céljából. A harmadik fél hirdetők cookie-kat használhatnak a hirdetések hatékonyságának mérése és a hirdetések tartalmának egyéniesítése céljából. A harmadik fél hirdetők által gyűjtött információ lehetnek például (az IP cím alapján meghatározott) geolokációs adatok vagy kapcsolattartási adatok, úgymint e-mail cím, ha ilyen adat a Weboldalon keresztül gyűjtésre kerül.

 

A cookiek használatát le lehet tiltani a böngészőben, ez azonban a webáruház hibás mőködését okozhatja.

 

Megrendelés menete
Megrendelés

A vásárló a vásárlás pillanatában feltüntetett áron kapja meg a rendelt árut. Speciális igény esetén, vagy egyedileg, rendelésre készített termék esetén a szolgáltató telefonon / emailben előre egyezteti a vételárat és a teljesítés időpontját. Egyedi áru, vagy a vevő kifelyezett kérése szerint átalakított áru esetén a szolgáltató a vásárló 30% előleget fizet, amenyiben a felek nem egyeznek meg másképp


Megrendeléseket a következő módon fogadunk:

- webüzleten keresztüli megrendelés a www.ijaszbarat.hu weboldalon

- emailben az uzlet@ijaszbarat.hu email címen

- személyesen a „LUK a ŠÍP“ íjász szaküzletünkben a Trnovec nad Váhom 449 címen

- telefonon a +421903 775 630 vagy +421 903 455 630 telefonszámon

A szolgáltató legkésőb két munkanapon belül visszaigazolja a megrendelést.
Lehetséges fizetési módok:
1. Személyesen, készpénzben az áru átvételével egyidejűleg (Csak a székhelyünkön lehetséges)
2. Banki átutalás (előre utalás)
3. Bankkártyás fizetés (OTP)
4. Bankkártyás fizetés BARION -nal
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Kiszállítás, személyes átvétel
1. A szállítási határidők a termékek bemutató oldalain olvashatók. Külföldi szállítás esetén 3-4 napos szállítási idővel kell számítani a raktáron lévő termékek esetében. Amenyiben a megrendelt áru nincs raktáron, az üzemeltető köteles 24 órán belül informálni a vásárlót a várható szállítási időpontról. Minden megrendelt terméket az EU határain belül az érvényes jogszabályok szerint házhoz tudunk szállítani.
2. A termékek kiszállítását a szolgáltató a vásárlóval egyeztetett időpontban végzi.
3. A vásárló köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült , vagy hiányos csomag esetén kérjük a csomagot fényképezze le, és azonnal jelezze a szolgáltatónak az uzlet@ijaszbarat.hu email címen, vagy telefonon a +421 903 455 630 telefonszámon.

4. Személyes átvétel esetén a terméket csak személyesen a megrendelő - vásárló veheti át.Elállási/Felmondási jog

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a Webáruházban kötött szerződéstől.

Az elállási/felmondási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.
OTP bankkártyás fizetés
Már Maestro kártyájával is vásárolhat az interneten!

Tisztelt Vásárlónk!

Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által.

Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán.

Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs
birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Kérjük, készítse elő kártyáját! A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:

• Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.)
• Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)
• Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben az Ön
kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni!)
Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethet:

• MasterCard (dombornyomott)
• Visa (dombornyomott)
• American Express (dombornyomott)
• Electron (nem dombornyomott)
Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes
használatát. Amennyiben az Ön Electron kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.


• Maestro Az OTP Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultáljon a bankjával!
Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az OTP Bank bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó bank megad valamilyen plusz azonosítási lehetőséget, amely a tranzakció során ellenőrzésre kerül, és egyértelműen azonosítja a kártyát használó személyt.

Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy Ön azt nem igényelte, a fizetési folyamat nem változik. A webáruház átirányítja Önt az OTP oldalára, ahol megadja kártyájának adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód),
és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése.

Amennyiben az Ön bankja rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és Ön ezt igénybe veszi, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik.

Kártyája adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is OTP Bank fizetőfelületén kell megadnia. Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányítja Önt a kártyáját kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtania az azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást
követően a fizetési tranzakció folytatódik, Ön értesítést kap a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerül a webáruházi felületre. Amenynyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.

www.otpbank.hu
06 1/20/30/70 366 6666 • 06 40 366 666
Webáruház készítés